Behandeling van angst en PTSS

Angst kan je belemmeren in je dagelijks functioneren. Situaties worden doorstaan met spanning of vermeden. Gelukkig zijn angstklachten veelal goed te behandelen. 

Je kunt bij mij terecht als je last hebt van specifieke angsten/fobieën, overmatig piekeren, sociale angst, paniekaanvallen of een post traumatische stressstoornis (PTSS).

Ik werk met evidence-based behandelmethoden. Cognitieve gedragstherapie (CGT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) zijn wetenschappelijk bewezen effectieve methoden voor de behandeling van angststoornissen en PTSS. In de video's hieronder zie je hoe deze behandelmethoden werken.

Ben je een collega en op zoek naar supervisie in het kader van de GZ-opleiding of om te werken aan persoonlijke leerdoelen? Ik heb plek voor supervisanten op dinsdagochtend en vrijdag, online of in de praktijk in Almere. Collega's die zijn aangesloten bij de PgD kunnen gebruik maken van de uren uit het PgD budget. Voor supervisie buiten de PgD geldt het tarief zoals vermeld op de website.