Na mijn studie psychologie ben ik gaan werken als stewardess bij KLM. In deze periode heb ik ook veel mooie reizen gemaakt o.a. naar Madagascar, Syrië en Chili. In 2009 lonkte het vak van psycholoog weer en ben ik gestart als psycholoog in de ouderenzorg. Naast mijn werk in Almere werk ik nog steeds met veel plezier in de ouderenzorg.

In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in de behandeling van angststoornissen en PTSS o.a. door uitgebreide training in EMDR. Ik vind het heel knap om te zien hoe mensen hun angsten aangaan tijdens de behandeling, hoe dapper ze zijn en hoe veerkrachtig. 

In mijn praktijk bied ik ook therapie aan in het Engels. Van 2012 tot 2014 heb ik een psychologenpraktijk gehad op Malta. Hier kwamen Maltese cliënten en expats met stemmings- en angstklachten.  Door deze ervaring weet ik aan te sluiten bij mensen met verschillende culturele achtergronden en is de Engelse taal geen belemmering. 

In m’n vrije tijd ben ik graag buiten; aan het wandelen, op een terras of op reis. Ik woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Muiderberg.